Benvolgut, benvolguda,

davant l’impacte real que aquesta pandèmia està provocant al conjunt de la població, una de les mesures que afecten a la Comunitat Educativa és el tancament dels centres educatius.

Els nens i els joves, com a vectors principals de contagi, han de romandre a casa, per poder contribuir a l’aplanament d’aquesta corva de contagis que puja de manera exponencial cada dia.

Des del Departament d’Educació, en front aquesta quarentena, s’ha disposat que tot el personal de tots els centres educatius teletreballi, i ara, la 3a avaluació del curs es farà de manera telemàtica, donat que no us podem donar encara una data de tornada a les aules.

Per tal de que no perdem el curs, tots els nostres alumnes presencials han estat seguint l’activitat lectiva a través de la nostra plataforma virtual d’aprenentatge i durant tot el temps que portem confinats l’activitat i la relació professors/alumnes s’ha mantingut a través de tots els canals telemàtics que el centre té habilitats (Classlife, Adobe Connect i totes les eines educatives virtuals i Xarxes Socials a l’abast). Estem pendents de tots i cadascun d’ells/es i us proposem alternatives i solucions per superar qualsevol obstacle que els/les alumnes i/o les famílies hagiu pogut trobar o podreu trobar durant aquest període.

No podem tornar a les aules, però us portem les aules a casa. Seguim atenent totes les qüestions i totes les consultes i demandes telefòniques i per missatges de correu electrònic o dins la plataforma Classlife, on tot l’alumnat ja sap com contactar amb cada professor.

L’alumnat de la modalitat online no ha vist afectada la seva activitat. Només ha quedat afectada l’activitat presencial de pràctiques de TCAE i Farmàcia i els exàmens presencials. De moment les activitats presencials s’han hagut d’ajornar, i tant bon punt tinguem orientacions podrem facilitar-vos les noves dates.

La Titularitat del centre aprofita aquest comunicat per adreçar-se a les famílies i convidar-los a trucar i parlar amb la secretaria del centre (dins l’horari habitual de secretaria) per poder abordar de manera personalitzada cadascuna de les situacions particulars que estan sorgint a cada casa. Trobarem una solució adequada en cada cas.

Us animo a mantenir l’ànim i la responsabilitat de respectar la quarentena en els propers dies, de resistir: pensem que cadascuna de les nostres accions individuals contribueixen en gran mesura al benestar col·lectiu. Vosaltres alumnes/as, molts/es ja sou professionals de la salut, tots/es ho acabareu sent perquè esteu estudiant un cicle de sanitat. Ja esteu vivint en primera persona des de la primera línia de batalla o des del confinament dins de cada casa la grandesa d’aquesta professió i la necessitat de les vostres vocacions en l’entramat de la societat.

Sou herois i heroïnes, no us rendiu!

Gràcies Magnífics