llibreta-cmFormació continuada

Inici / Cursos online / Formació continuada

banner-llarg-formacion-cont-CA

CODIFICACIÓ AMB CIM-10 PER A PROFESSIONALS SANITARIS

Curs de formació continuada de 40 h I 10 setmanes de duració. Reconegut pel RIS (Reconeixement d’Interés Sanitari) i acreditat amb 8,2 crèdits. Puja punts en bosses de treball de centres sanitaris.

El preu d’aquest curs és de 150€. La matrícula està oberta per a cualsevol de les 3 edicions proposades, amb la possibilitat d’escollir les dades que millor s’ajustin a la situació personal en el moment de matricular-se al curs.

Aquest curs està acreditat amb 8’2 crèdits i te Reconeixement d’Interès Sanitari.

Més informació al 93 337 80 99  en horari d’oficina.

Cada any oferim algun curs que amplia o complementa la formació del professional sanitari. Procurem oferir-los intensius i semipresencials o a distància.

Descripció del curs: Temari, Metodologia, etc.

.

OBJECTIU DEL CURS:

1. Conceptualitzar amb l’organització, estructura i terminologia de la CIM-10 en Diagnòstics i Procediments

2. Implantar la nova codificació de la CIM-10 en casos pràctics

3. Identificar les principals diferències entre la CIM-9 i la CIM-10

4. Capacitar a l’alumne en la nova estructura dels codis de la CIM-10

5. Obtenir uns bons resultats en els exercicis creats en aquest curs en la codificació de la CIM-10
TEMARI:

MÒDUL 1: INTRODUCCIÓ A LA CIM-10 en Diagnòstics

MÒDUL 2: INTRODUCCIÓ A LA CIM-10 en Procediments

MATERIAL:

– Normativa oficial de la CIM-10, Traducció de la normativa oficial estatunidenca per la ICD10CM corresponent a l’any fiscal 2014, Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i igualtat, Subdirecció General d’informació Sanitària i Innovació.

METODOLOGIA:

– Aprenentatge individual mitjançant la plataforma Moodle, que és una Plataforma e-learning. Permet a l’alumne adaptar l’aprenentatge a les seves necessitats mentre és tutoritzat pel professional expert en aquest curs.

– Tutories: La plataforma permet fer una tutoria col·lectiva, missatges privats amb l’alumne i si calgués, es podrien realitzar tutories telefòniques per situacions concretes personals que facin que es comprometi el desenvolupament del curs. No cal utilitzar cap correu electrònic doncs la plataforma ja permet una comunicació activa en tots els àmbits: individual i col·lectiu.

– Com a canal d’ajuda, s’habilitarà un fòrum on podran escriure els seus dubtes sobre les activitats avaluables o qualsevol concepte o procediment que no s’hagi entès. El fòrum de dubtes és un lloc virtual on es concentra ajuda entre iguals i ajuda de professor a alumne.


telefono

Vols que et truquem?

El teu nom*

On vols que et truquem?*

Correu electrònic

*Trucarem en horari de secretaria

He llegit i acceptat la Política de Privacitat