llibreta-cmCurs de graduat ESO per a adults

Inici / Aula d’adults / Curs de graduat ESO per a adults

Ara és el moment d'obtenir el graduat ESO Centre Miquel Servet

El curs de Graduat ESO per a adults és un curs personalitzat, s’adapta a les circumstàncies concretes de cada alumne. Modalitats d’estudi:

presencial – semipresencial – distància

 El programa del curs es dissenya en funció dels coneixements previs de l’alumne. Aquest curs és privat i els exàmens es fan al centre. S’han de superar tots els exàmens i activitats proposades durant el curs per poder aprovar les matèries i obtenir el Graduat.

Estructura del curs:

El curs d’ESO per a adults s’estructura en dos nivells: Nivell I i Nivell II. Cada nivell dura un curs escolar i les assignatures s’estructuren en quadrimestres, fent-se una part d’elles de setembre a gener i l’altra part de febrer a juny. D’aquesta manera, cada assignatura que s’aprova és una assignatura superada. La quantitat d’assignatures i els seus continguts es determina mitjançant una avaluació inicial que fa el tutor del curs, per determinar els coneixements previs de l’alumne i dissenyar l’itinerari més adequat en cada cas.

En el cas d’aquelles persones que ja tenen el Graduat Escolar (antiga EGB) o que tenen superats 1r i 2n d’ESO i es van quedar en tercer amb algunes assignatures pendents, passarien directament al Nivell II, d’un curs escolar de durada. Després de fer l’avaluació inicial es dissenyaria l’itinerari d’assignatures a superar en aquest nivell per obtenir el Graduat ESO.
En el cas d’aquelles persones que no van acabar l’EGB o es van quedar a meitat de 1r o 2n d’ESO, haurien de fer els dos nivells, sempre després de dissenyar l’itinerari d’assignatures en funció dels coneixements que demostrin a la prova inicial.

Aquest curs és totalment privat.

Matrícula:

110€

Quotes Mensuals:

110€

La durada del curs depèn de cada alumne i de la seva avaluació inicial, des d’un trimestre a sis trimestres.

telefono

Vols que et truquem?

El teu nom*

On vols que et truquem?*

Correu electrònic

*Trucarem en horari de secretaria

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: Eduformsan S.L. (C/ Rodés, 6 bajos, L’Hospitalet de Llobregat – 08901 – Barcelona).
Delegada Protecció de Dades: Teresa Mª Bou Bernal (miquelservet@cemiquelservet.com).
Finalitat: A Eduformsan S.L. tractem la informació que ens faciliten les persones interessades, amb la finalitat de complir amb l’objecte social de l’ensenyament.
Legitimació: Execució d’un contracte administratiu.
Destinataris: No es cediran dades a terceres, llevat d’obligació legal.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com d’altres drets, tal com s’explica a la informació addicional.
Informació adicional: Vostè pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web:
[url http:www.cemiquelservet.com/proteccio-de-dades "https://www.cemiquelservet.com/proteccio-de-dades"]