Aula d’adult

Inici / Aula d’adults

Centre concertat amb la Generalitat de Catalunya

L’aula d’adults del Centre d’Estudis Miquel Servet és totalment privada, però tot i així procurem que els nostres cursos tinguin un preu molt competitiu i assequible per a que tohom pugui reprendre els seus estudis i pugui formar-se.

Aula d’adult Centre Miquel Servet

A la nostra aula d’adults oferim el pas del grau mitjà al superior amb el curs de preparació de la prova d’accés a CFGS. Aquest curs està autoritzat i la nota mitjana del mateix es multiplica per 0’2 i s’afegeix a la nota que s’obtingui a l’examen de la prova d’accés. Aquest curs inclou el material didàctic, ofereix totes les materies comunes (presencials) i totes les específiques (es fan online amb tutories presencials).

 

També a la nostra aula d’adults pots obtenir el Graduat ESO, sense fer cap examen o prova lliure.

El centre està autoritzat per donar la formació de Graduat ESO d’adults amb la seva titulació corresponent una vegada superades totes les matèries. Aquest curs és presencial, semipresencial o no presencial, que s’adapta de manera personalitzada a cada cas concret i ofereix les opcions necessàries per a que aquells que ho necessitin o ho dessitjin puguin obtenir el Graduat ESO. Aquesta titulació dóna accés directe a CFGM  o a Batxillerat.

Graduat ESO