Jornades Intensives de Pràctiques Presencials de Cicles de Grau Mig

Els caps de setmana del 13-14-15 i 21-22 de gener vam acollir les jornades intensives de pràctiques presencials i exàmens presencials dels Cicles de Grau Mig a distància que fem al centre.

Us deixem unes imatges del bon ambient que es va respirar aquests dies.

Del que ens sentim més satisfets és de les felicitacions i satisfacció de l’alumnat.

El proper semestre ens tornarem a trobar i esperem mantindre la vostra satisfacció amb la qualitat de la nostra feina.

Alumnes dels cicles de grau mitjà de cures i de farmàcia a punt d’entrar al centre per iniciar les seves jornades presencials de pràctiques.

El grup online de cures fent pràctiques d’esterilització al taller d’infermeria, amb el nostre amic el “NINO” de fer pràctiques. Van estar guiats en tot moment per la nostra professora especialista Marta Aboy i van aprendre i conèixer gran quantitat d’aspectes interessants de la seva professió mitjançant aquestes jornades.

El grup de farmàcia online de 1r va estar aprofitant al màxim les jornades de pràctiques, van fer tot tipus d’elles al nostre laboratori, amb la guia del nostre professor expert Juan Domingo Martínez.

 

Com podeu veure l’ambient era immillorable: germanor, familiaritat, amabilitat, il·lusió i moltes ganes d’aprendre. Així és la filosofia del nostre centre, el tracte humà, per sobre de tot, fer dels nostres alumnes uns grans professionals sanitaris: responsables, eficaços i molt humans.

Acabem l’entrada deixant-vos unes imatges de com van menjar a la cafeteria del costat del centre, un menjar familiar i casolà i la continuació del magnífic ambient d’aquestes jornades.

MOLTES GRÀCIES A TOTS