Qui som?

Inici / El centre / Qui som?

Som un centre especialitzat en la formació professional de la branca sanitària. Fem cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, concertats per la Generalitat de Catalunya amb titulació oficial. De Grau mitjà oferim cures auxiliars d’infermeria i farmàcia i parafarmacia, i de grau superior oferim documentació sanitària en les modalitats presencial i no presencial.

Fem formació continuada per a professionals sanitaris, amb cursos acreditats pel Consell Català de la Formació Continuada dels Professionals Sanitaris. Aquests cursos són molt útils per als nostres titulats, ja que suposen un augment de punts en les borses de treball d’hospitals i ajuden a oferir un currículum molt més competent.

També tenim aula d’adults:

  • Oferim graduat ESO,
  • Curs de preparació a la prova a CFGS
  • Cursos d’idiomes online.
Amb els cursos de la nostra aula d’adults t’oferim la possibilitat d’accedir als CFGM mitjançant el graduat ESO i accedir a CFGS mitjançant el curs d’accés. A més, amb els cursos d’idiomes online pots millorar la teva formació en anglès i / o francès, per tenir un currículum més competitiu, presentar-te a proves lliures de nivell d’idioma o accedir al món laboral europeu.