Presentaciò

Inici / El centre / Presentaciò

 

Som un centre especialitzat en la formació professional de la branca sanitària, que vem nèixer al 1974 com a CECOM. , i des de 1999 sóm Miquel Servet.

El nòm del nostre centre es degut al cientific Miquel Servet que va descobrir la circulació de la sang pulmonar i va ser cremat per la inquissició a causa dels seus descobriments.

Vem pensar que podríem fer homenatge al seu nòm ja que té molt a veure amb els nostre treball i formaciò, que es la salut.

Fem cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, concertats per la Generalitat de Catalunya amb titulació oficial. De Grau mitjà oferim cures auxiliars d’infermeria i farmàcia i parafarmacia, i de grau superior oferim documentació sanitària en les modalitats presencial i no presencial.

Fem formació continuada per a professionals sanitaris, amb cursos acreditats pel Consell Català de la Formació Continuada dels Professionals Sanitaris. Aquests cursos són molt útils per als nostres titulats, ja que suposen un augment de punts en les borses de treball d’hospitals i ajuden a oferir un currículum molt més competent. Formem a professionals desde fa 40 anys , i la nostra experiència ens avala.

Procurem estar a l’avantguarda de la docència sanitària i el nostre equip docent està altament qualificat i experimentat per assegurar una docència de qualitat, propera i acollidora.